Stem nu voor de Medische Inspirator 2015!

Mededelingen

Moderators: geert, peter

Ik heb ook mee gestemd op facebook

Peiling eindigde op ma dec 21, 2015 20:52

Ja
1
100%
Nee
0
Geen stemmen
misschien later
0
Geen stemmen
 
Totaal aantal stemmen: 1

Gebruikersavatar
geert
Berichten: 22
Lid geworden op: vr nov 23, 2007 17:26
Locatie: Haarlem

Stem nu voor de Medische Inspirator 2015!

Bericht door geert »

Vanaf vandaag tot 1 december 2015 kan je je stem uitbrengen voor de Medische Inspirator 2015. Welk project vind jij het meest inspirerende voorbeeld van een samenwerking tussen een patiënt en een onderzoeker om het leven van de patiënt te verbeteren? Like één van de filmpjes over de 3 kanshebbers op de Facebookpagina ‘Patiënt zoekt onderzoeker’.

De 3 kanshebbende projecten

- Enzymtherapie voor dwarslaesiepatiënten, drs. C. Jeanmaire (Stichting Endparalysis) en prof. dr. J. Verhaagen (NIN).
- Een nieuw middenrif voor kinderen met een aangeboren breuk (hernia diafragmatica) dhr. F Meijer (Platform CHD) en dr. S.M.B.I. Botden (Radboudumc)
- Een genetische therapie voor erfelijke dementie en beroertes (CADASIL) drs. T. Delanoy (Stichting Platform CADASIL) en dr. S.A.J. Lesnik Oberstein (LUMC)

De prijs

Het winnende project krijgt € 50.000. De prijs komt vanuit het ZonMw-programma Medische Producten Nieuw en Nodig. De stem van het publiek telt voor 50%. De andere 50% is de stem van de jury, onder leiding van Elizabeth Vroom van het Duchenne Parent Project.

Stemmen doe je via Facebook

Stemmen is helaas alleen mogelijk via Facebook en dat doe je door onder het betreffende filmpje de like knop in te drukken.
Help dus mee en stem voor ons voor het project "Cadasil"

https://www.facebook.com/60087752671022 ... =2&theater

De winnaar wordt op 10 december 2015 bekend gemaakt tijdens de Date2Innovate in Nijmegen. Deze netwerkbijeenkomst voor patiënten(organisaties), bedrijven en onderzoekers wordt georganiseerd door VSOP in samenwerking met ZonMw.
Plaats reactie