Forum regels alle onderwerpen

Algemene informatie over het forum

Moderators: geert, peter

Gesloten
Gebruikersavatar
geert
Berichten: 22
Lid geworden op: vr nov 23, 2007 17:26
Locatie: Haarlem

Forum regels alle onderwerpen

Bericht door geert »

Behalve de regels die gesteld zijn door moderators in de verschillende forums, gelden de volgende algemene regels:
• Op dit forum is de voertaal Nederlands, met medische termen daargelaten.
• Spammen is niet toegestaan
• Reclame voor commerciële websites, die niet rechtstreeks leidt tot het oplossen van een topic, is niet toegestaan. Ook het plaatsen van reclame voor niet-commerciële websites die niets bijdragen aan het topic is niet toegestaan.
• Voorkom Flamewars
• Gebruik geen discriminerende, kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksuele of andersoortige georiënteerde taal, die in strijd is met de normen van goed fatsoen
• Blijf zoveel mogelijk 'Ontopic'
• Plaats geen onzinnige berichten, enkel om topics open te houden
• Als je een nieuwe topic opent, gebruik dan een duidelijke titel die gelijk het probleem aangeeft
• Plaats jouw nieuwe topic in het juiste forum
• Gebruik geen 'BreZâh'-taal, maar gebruik gewoon Nederlands. Dit leest veel prettiger en daardoor kunnen we je beter helpen
• Plaats in verband met je eigen veiligheid, niet je e-mail adres op het forum. Cadasil.nl moderatoren zullen je e-mail adres onherkenbaar maken indien je dit doet. Ook is het de bedoeling, dat topics zoveel mogelijk opgelost dienen te worden in het forum, zodat andere gebruikers met soortgelijke vragen hiervan kunnen profiteren.

Voor leden gelden hierbij de volgende regels:
• Gebruik géén gebruikersnaam, avatar of handtekening die kwetsend is voor anderen
• Plaats géén plaatjes en/of teksten in je handtekening die dusdanig groot zijn, dat ze een topic gaan overheersen. Moderatoren hebben het recht deze te verwijderen/veranderen
• Gebruik géén (deel van een) e-mailadres of website als gebruikersnaam.

Houdt het gewoon gezellig op het forum, zodat wij niet hoeven in te grijpen.

Cadasil.nl behoudt het recht een gebruiker bij misdragingen/provocerend gedrag tijdelijk of voorgoed te bannen. Ook behouden wij het recht de provider te informeren over misdragingen op het forum. Wanneer je enige vormen van schending van copyrights en andere vormen van wetsovertredingen, danwel overtreding van de bovengenoemde regels ziet, dan kan je dit melden aan het contact-formulier of d.m.v. een PB (persoonlijk bericht) aan één van de administrators. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk onderzoeken en de nodige maatregelen nemen.

Aansprakelijkheid:
Cadasil.nl is in géén geval aansprakelijk voor beschadiging in welke vorm dan ook, door gebruik van onze website of met tijdelijke onmogelijkheid deze website te raadplegen.
Cadasil.nl is in géén geval auteursrechtelijk aansprakelijk voor content geplaatst door onze bezoekers. Wij proberen de geposte berichten zo goed mogelijk te zuiveren van enige vorm van overtredingen.

Copyright:
Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder bescherming van auteursrecht Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan, tenzij vooraf schriftelijke toestemming is verleend door Cadasil.nl. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging

Privacy:
Voor het gebruik van onze website is het onvermijdelijk dat u enige persoonlijke gegevens achterlaat. Cadasil.nl zal onder géén enkele voorwaarde deze gegevens verkopen/doorsturen aan derden. Het staat u volledig vrij gegevens te verstrekken aan Cadasil.nl. Wanneer gegevens worden verstrekt, zullen deze zorgvuldig en zo anoniem mogelijk worden behandeld.

Wijzigingen:
Cadasil.nl behoudt het recht deze tekst te wijzigen zonder opgaaf van reden. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Gesloten